×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Monique reageert op verzoening met André

Monique reageert op verzoening met André
28.02.2020 -

André Hazes en Monique Westenberg hebben elkaar weer helemaal gevonden. Nadat André gister wereldkundig maakte weer samen te zijn met ex, deelt ook Monique nu een liefdevol kiekje op Instagram.


I’m your Rock, you’re my Star!’, schrijft Monique bij een foto uit het Rotterdamse restaurant Vandal waar de twee gisteravond romantisch tafelden. Ook deelt ze in haar Instagram Stories een plaatje met een bijzondere tekst dat slaat op haar grote liefde André. ‘Soms moeten twee personen uit elkaar gaan om te beseffen dat ze bij elkaar horen’.

https://www.instagram.com/p/B9G6pUmgDlQ/?utm_source=ig_web_copy_link

Voor veel fans is het geen grote verrassing dat André en Monique weer bij elkaar zijn. Sinds de breuk tussen André en Bridget Maasland gingen er al geruchten rond over een verzoening tussen de zanger en Monique.

Ook interessant:

André Hazes verwijdert Bridget uit zijn leven

Pijnlijke liefdesbreuk Rico Verhoeven: Blijft Jacky met lege handen achter?

Dave Roelvink openhartig over liefdesbreuk: ‘Twee maanden gehuild om Julia’