×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Monique doet boekje open over relatie met André

14.02.2018 -

Monique Westenberg heeft een boekje open gedaan over de relatie tussen haar een André Hazes.


In januari kwam het nieuws naar buiten dat de relatie tussen de twee op het randje van de afgrond stond. In de weken voor zijn concerten in Ahoy gaat het namelijk slecht tussen de 24-jarige zanger en zijn zestien jaar oudere vriendin. 

André bracht de week voor zijn concerten door in een hotel. Maar dat is niet zo bijzonder. Hij gaat namelijk altijd een week naar een hotel om zich voor te bereiden op de aankomende concerten.

Maar dat betekent niet dat er helemaal niks aan de hand was tussen de twee. 'Deze keer hadden we vier dagen daarvoor ruzie gekregen. Ik riep: ‘Pleur lekker op naar je hotel'', zo vertelt Monique in de Grazia. Om een punt te maken, vertrekt zij vervolgens kort daarna naar haar ouders in Spanje.

Die keuze zorgt er vervolgens voor dat André er zeker van is dat zijn vriendin niet bij zijn Ahoy-debuut gaat zijn. 'Ik wilde alleen een punt maken, maar ik kan me voorstellen dat hij echt heeft gedacht: ik raak haar kwijt', verklaart Monique. Toch is de blondine van plan om te komen: 'Ook al weet ik in mijn hart allang dat ik er natuurlijk bij ben'.

Het omgaan met André thuis is een uitdaging volgens Monique: 'Hij komt op social media altijd heel vrolijk en relaxed over. Maar, op sommige dagen lijkt het echt alsof ik er niet toe doe'.

Maar gelukkig heeft ze met de buien van haar vriend leren leven: 'Ik heb ook begrip voor zijn buien. Het is niet niets wat die jongen overkomt'. Monique doelt daarmee op zijn plotselinge succes, de inmiddels bijgelegde ruzie met zijn moeder en het feit dat hij nu ook zelf zoon heeft. Monique heeft daarom veel respect voor Dré: 'Dat vreet aan een kind. Dus petje af en een diepe buiging voor de manier waarop hij dat allemaal doet'.