Monique, André Hazes en Dré op babybezoek bij Belle Perez

Monique Westenberg, de vriendin van André Hazes, en Belle Perez waren vorig jaar samen zwanger en kregen allebei een jongetje. Het was dus voorbestemd dat de twee kleine kereltjes elkaar zouden ontmoeten en dat is nu gebeurd! Mo en André gingen met baby Dré naar België om de kleine Ellía te ontmoeten.

De trotse ouders kieken de kindjes gezellig samen. Het grote verschil tussen de mannetjes is natuurlijk dat kleine André blonde haartjes heeft en Ellía een volle bos donkere lokken. De ventjes zaten rustig naast elkaar op de bank, maar ze hadden samen ook 'babytalk'. 

Vorig jaar waren Monique en André met onder anderen Belle Perez in Bangkok. Daar werden de twee zwangere dames samen gekiekt en die foto, met hun zwangere buiken, is nu naast een lief kiekje van de twee baby's gezet. Een soort voor- en na-foto. 

De twee gezinnetjes zijn natuurlijk dolgelukkig met hun kleine spruiten. Het zoontje van Monique en André Hazes, André III, is wel wat ouder dan zijn vriendje Ellía. André werd eind oktober vorig jaar geboren en het kleine ventje van Belle en echtgenoot Wouter kwam halverwege december ter wereld. 

 

Babytalk

Een bericht gedeeld door MoniQue Noël (@moniquenoell) op

 

Gezellig dagje gehad in België bij deze toppers!

Een bericht gedeeld door MoniQue Noël (@moniquenoell) op

 

Hoe leuk is dit!? @realbelleperez

Een bericht gedeeld door MoniQue Noël (@moniquenoell) op