×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Monique, André Hazes en Dré op babybezoek bij Belle Perez

20.04.2017 -

Monique Westenberg, de vriendin van André Hazes, en Belle Perez waren vorig jaar samen zwanger en kregen allebei een jongetje. Het was dus voorbestemd dat de twee kleine kereltjes elkaar zouden ontmoeten en dat is nu gebeurd! Mo en André gingen met baby Dré naar België om de kleine Ellía te ontmoeten.


De trotse ouders kieken de kindjes gezellig samen. Het grote verschil tussen de mannetjes is natuurlijk dat kleine André blonde haartjes heeft en Ellía een volle bos donkere lokken. De ventjes zaten rustig naast elkaar op de bank, maar ze hadden samen ook 'babytalk'. 

Vorig jaar waren Monique en André met onder anderen Belle Perez in Bangkok. Daar werden de twee zwangere dames samen gekiekt en die foto, met hun zwangere buiken, is nu naast een lief kiekje van de twee baby's gezet. Een soort voor- en na-foto. 

De twee gezinnetjes zijn natuurlijk dolgelukkig met hun kleine spruiten. Het zoontje van Monique en André Hazes, André III, is wel wat ouder dan zijn vriendje Ellía. André werd eind oktober vorig jaar geboren en het kleine ventje van Belle en echtgenoot Wouter kwam halverwege december ter wereld. 

 

Babytalk

Een bericht gedeeld door MoniQue Noël (@moniquenoell) op

 

Gezellig dagje gehad in België bij deze toppers!

Een bericht gedeeld door MoniQue Noël (@moniquenoell) op

 

Hoe leuk is dit!? @realbelleperez

Een bericht gedeeld door MoniQue Noël (@moniquenoell) op