×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Mol Jan bezorgt makers klamme handjes

12.03.2018 -

Jan Versteegh is de mol. Een uitkomst die maar weinig kijkers hadden verwacht. Jan pakte zijn rol als mol op zijn eigen manier aan en was een van de brutaalste saboteurs uit de geschiedenis van Wie Is De Mol? Dat zorgde bij de makers van het spelprogramma regelmatig voor stressvolle momenten.


Bij het spel met de woordzoeker streepte de 32-jarige Jan het woord 'mol' weg met de letter 'm'. 'Toen keek ik even omhoog waar ik een paar zéér gespannen gezichten van de crew zag', vertelt hij aan het AD. 'Kijk je alsjeblieft een beetje uit?!', hoorde ik later. Toen ik zaterdagavond dat moment terugzag waarop ik Stine bel en letterlijk zeg het heerlijk te vinden dat we wéér geld mislopen, dacht ik ook: 'Wel heel riskant, Jan!' Maar ik werd door iedereen vertrouwd joh. Het kon gewoon!'

De kandidaten vertrouwden Jan allemaal, maar ook door veel kijkers werd hij niet verdacht als mol. 'Frappant', aldus Jan, die de afgelopen weken verschillende websites volgde met theorieën van de zogeheten 'molloten': 'Ik dacht serieus dat Nederland er wel doorheen zou prikken'.