×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Moeilijke week voor Sieneke

16.07.2018 -

Sieneke heeft vandaag voor het eerst gereageerd op het nieuws dat drie van haar naaste familieleden door de politie zijn opgepakt tijdens het oprollen van een drugslab in Nijmegen. Haar opa, oom en broer zouden daarbij betrokken zijn.


‘Het is een bewogen week geweest voor mij, mijn gezin en familie. Zolang het onderzoek loopt, blijft er veel onduidelijkheid bestaan en is het geven van een uitgebreide reactie onmogelijk, aldus Sieneke op Facebook

‘Wel heb ik de afgelopen week als een zeer moeilijk ervaren. Ik word aangekeken op dingen waar ik niks mee te maken heb. Ik ben niet verantwoordelijk voor wat andere mensen doen. Ook ben ik naast zangeres trotse moeder van twee prachtige kinderen. Ik hoop dan ook dat de rust terugkeert.

Met veel positieve energie treed ik de komende tijd veelvuldig op door heel het land. Ook neem ik deze week mijn nieuwe single op. Ik ga een mooie tijd tegemoet.

Ik sluit dit bericht graag af met een dankwoord aan mijn fans. De vele positieve berichten die ik heb ontvangen waren een grote steun.’