Placeholder

Moeilijke tijden voor Celine Dion

Celine Dion is 24/7 in de weer met een medisch team voor de zorg van haar man René Angélil, die nog altijd vecht tegen keelkanker. Het zou weleens de laatste kerst kunnen worden die Celine samen met hem spendeert.

Volgens berichtgevingen van Radar Online is Celine Dion fulltime in de weer met de medische zorg van haar ernstig zieke man René Angélil. René vecht al jaren tegen keelkanker en dit zou weleens de laatste kerst zijn die ze samen kunnen spenderen.

Celine's schoonzus Denise en haar man Clement Dion, de oudste broer van Celine, spraken met Radar Online. 'Er is een medisch team in hun villa in Las Vegas en Celine is degene die alles leidt. Uiteraard zijn zij de professionals maar Celine houdt alles in de gaten. Ze weet precies wat er gaande is. Ze wil het beste voor René,' aldus Denise. 'De hele familie bidt voor het herstel van René. Celine neemt geen tijd voor zichzelf. Ze is de hele dag bezig met de zorg van René,' vervolgt ze.

René's gezondheid is de afgelopen tijd wel vooruit gegaan. Zo kon hij het huis verlaten om een ijshockeywedstrijd van zijn oudste zoon René Charles (14) te zien. 'Celine is blij dat René vooruitgang heeft geboekt. Ze weet dat hij ziek is, maar voor nu is ze gelukkig', laat Clement weten. 'René wil dat ze doorgaat met haar optredens in Vegas. Ik denk dat het goed voor haar is om zich ook op iets anders te focussen', aldus Celine's broer. 

Celine heeft momenteel een stop van haar optredens in Caesar's Palace in Las Vegas. Op 30 december keert de zangeres terug op het podium.