Moeder zorgt voor zoon Wendy van Dijk

Wendy’s moeder Tiny neemt een groot deel van de zorg voor Wendy’s bijna 7-jarige zoontje Sem op zich. “Ik geniet van het oppassen, het geeft m’n leven kleur.”

“Vanaf het prille begin heb ik een flinkdeel van de zorg voor Sem op mij genomen”, vertelt Tiny van Dijk in hettijdschrift Ook. Tiny past ook regelmatig op de kinderen van Wendy’sbroer Mike. “Sem vraagt nooit of hij oma nog ziet,hij weet dat ze er altijd is. Met zo’n moeder is het helemaal niet moeilijk omwerk en moederschap te combineren”, aldus Wendy.

Toch kan de presentatrice Sem niet alle dagen van de week zomaar bij oma droppen. Tiny: “Het belangrijkste is duidelijk zijn. Nee is nee.Maandagavond is mijn gymavond. Wendy en Mike zullen me voor die avond nooit vragen.”

Wendy en Tiny hebben een sterke band. “Ikweet alles van mijn dochter”, vertelt Tiny. Als er verhalen over haardochter de ronde doen die niet kloppen doet dat haar pijn. “Het lijkt wel ofmensen genieten van andermans ellende. Laat ze maar denken, ik weet hoe hetzit.”

Op de foto zie je Wendy met haar zoontje Sem,broer Mike en moeder (rechts).