Moeder Paris Jackson woest om foto’s

Debbie Rowe is woedend omdat iemand foto's van haar dochter Paris Jackson op haar nieuwe school heeft verkocht. Ze is van plan de verantwoordelijke persoon aan te klagen.

Dat meldt de Amerikaanse entertainmentsite TMZ

Op de foto's,die in handen zijn van Radaronline, is een herstellende Jackson te zien op haar nieuwe kostschool. Jackson heeft een nieuw kort, lichtgekleurd kapsel en droeg armbanden om haar beide polsen om haar littekens te verbergen.

 

De tiener verblijft sinds half juli op de kostschool in Utah onder de naam Frankie. 'Sommige klasgenoten weten wie ze is, maar de meesten niet', vertelt een insider. 'Ze is gewoon een meisje genaamd Frankie uit Los Angeles. In veel opzichten is het een nieuw leven voor Paris.'

Aanklacht

Rowe is bang dat de foto's en de aandacht het herstel van haar dochter kunnen benadelen. Naast de foto's zou er ook informatie over Jackson verkocht zijn. TMZ schrijft dat Rowe de website heeft gevraagd haar belofte de schuldige te vervolgen online te zetten omdat ze een duidelijke boodschap wil maken richting de school. Ze hoopt met haar actie te voorkomen dat er in de toekomst opnieuw foto's worden verkocht aan de media.

De school in Utah is speciaal voor meisjes met problemen en kost ruim 10.000 euro per maand. Jackson wordt zo veel mogelijk afgeschermd van internet en sociale media, zodat ze geen vervelende dingen over haar vader kan lezen.

 

Foto's:http://radaronline.com/photos/first-photos-of-paris-jackson-since-suicide-attempt/photo/564672/