Moeder Pamela wist niks van verkrachting

De moeder van Pamela Anderson had geen idee dat haar dochter op jonge leeftijd is verkracht. "Het komt echt als een complete verrassing voor me", vertelt Carol Anderson aan Daily Mail.

"Dit is een verschrikkelijke gebeurtenis en het is heel naar dat ze dit in haar eentje heeft moeten verwerken", vervolgt Carol. "Toen ik het hoorde, viel mijn mond open. Mijn man Barry en ik hebben altijd het gevoel gehad dat we er waren voor de kinderen, dus het is vreselijk om dit nieuws te horen." Pamela lichtte haar moeder per e-mail in na haar onthulling. De twee hebben elkaar nog niet gesproken.

Carol vertelt de krant dat haar zoon Gerry uren heeft gehuild toen hij het nieuws hoorde. "Ik had hem nog nooit zo gezien. Het voelt toch alsof we onze taak om haar te beschermen niet goed hebben gedaan." In de mail die Pamela haar moeder schreef, vertelde ze dat haar moeder het niet persoonlijk op moest vatten en dat ze zielsveel van haar houdt. "Ik kan niet geloven dat ze het mij toen niet kon vertellen, ze was geen verlegen meisje, het is hartverscheurend."

Oppas

Eerder deze week vertelde Pamela op het filmfestival van Cannes dat ze op haar zesde werd aangerand en op haar twaalfde werd verkracht. Ook onthulde ze dat ze als tiener een groepsverkrachting heeft meegemaakt. "Ik heb geen makkelijke jeugd gehad. Ondanks mijn liefhebbende ouders ben ik sinds mijn zesde aangerand door een vrouwelijke oppas", vertelde de 46-jarige actrice onder meer tijdens haar speech op een bijeenkomst van The Pamela Anderson Foundation.

De politie is intussen met een onderzoek begonnen naar aanleiding van de uitspraken van Anderson.