×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Moeder Isolde van OG3NE overleden

12.07.2017 -

Isolde Vol, de moeder van OG3NE-dames Lisa, Amy en Shelley, is vandaag in het bijzijn van haar geliefden overleden. Dat maken de zangeressen bekend op Facebook.


Isolde leed al langere tijd aan een zeldzame vorm van kanker en is daaraan nu overleden. De dames van OG3NE hopen op privacy om dit verlies te verwerken en zullen tot nader bericht hun werkzaamheden staken. 

'Wij vertrouwen er op dat haar strijdkracht, positiviteit, doorzettingsvermogen en eeuwige lach ons de kracht zal geven om door te gaan. Nu is er het grote verdriet. We hopen dat iedereen onze privacy respecteert en ons de rust en ruimte geeft om dit grote verdriet een plaats te geven', zegt OG3NE op Facebook. 

De omslagfoto op de pagina van de meiden is veranderd in een foto van hun moeder, ter nagedachtenis aan Isolde. Isolde werd 48 jaar.