×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Moeder Heleen van Royen overleden

19.07.2018 -

De moeder van Heleen van Royen is op 87-jarige leeftijd overleden. De schrijfster heeft haar moeder Margaretha Maria Breed woensdag begraven.


'Lieve mama, zondag hielden we elkaar vast toen je je laatste adem uitblies. Vandaag hebben we je naar je laatste rustplaats gebracht. Wat ga ik je missen. Dank voor alle liefde die je me hebt gegeven. Rust zacht', schrijft Heleen op Instagram bij een portret van haar moeder.

'Het is beter zo, maar het doet zo zeer', begint Heleen haar bericht. Daarmee verwijst ze naar de titel van de documentaire die ze in 2016 maakte over haar dementerende moeder, waarvoor ze haar een jaar lang filmde. Het doet zo zeer ging vorig jaar in première op het Internationaal Film Festival Rotterdam (IFFR).