×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Moeder Dotan bezorgd over ‘depressieve’ zoon

Moeder Dotan bezorgd over ‘depressieve’ zoon
7.01.2019 -

Zanger Dotan heeft ook met kerst en rond de jaarwisseling niets laten horen aan zijn moeder Patty Harpenau. Ze vreest dat haar zoon depressief is. 'Ik maak me zorgen, helemaal als ik op social media zie dat hij berichten plaatst met zwarte hartjes', zegt ze tegen een ochtendkrant.


De muziekcarrière van Dotan zit in het slop sinds zijn 'trollenaffaire' in april. De Volkskrant onthulde toen hoe de zanger zijn imago als weldoener probeerde op te poetsen met nepberichten over fans die hij in het vliegtuig trof en een speciale actie voor een kankerpatiëntje na een optreden.

Harpenau vreest dat het sindsdien bergafwaarts is gegaan met haar zoon. 'Ik weet dat hij contact heeft met zijn vader in Israël en ook lang bij hem geweest is. Maar verder kan ik maar niet inschatten hoe het nu werkelijk met mijn kind is', laat de moeder van Dotan weten.