‘Moeder Cheryl Cole schuldig aan scheiding’

Voetballer Ashley Cole geeft zijn schoonmoeder de schuld van zijn stukgelopen huwelijk met Girls Aloud-zangeres Cheryl Cole. Haar moeder woont bij hen in.

De 29-jarige voetballer beschuldigt zijn schoonmoeder ervandat zijn seksleven met zijn vrouw tot een dieptepunt gedaald is.

Toen in 2008 naar buiten kwam dat Ashley een affaire met eenandere vrouw had besloot Cheryls moeder Joan (50) bij hen in te trekken om haardochter in de gaten te houden. De zangeres is heel close met haar beschermendemoeder.

“Ashley vertelde dat ze een spontoon seksleven hadden, maarmet haar moeder in huis werd het moeilijk. Ze zagen elkaar de afgelopen maandenhaast nooit omdat Cheryl druk was met haar werk als jurylid bij X Factor enwerkte aan haar solocarrière. Als ze allebei thuis waren bleef Cheryl met haarmoeder tv kijken als Ashley naar bed ging,” aldus een vriend van de voetballer. “Passie is ver te zoeken met je schoonmoeder in huis.”

Cheryl besloot haar man te verlaten nadat deze maand bekendwerd dat hij met 5 vrouwen is vreemdgegaan. Haar broer Andrew is blij met deze beslissing. “Ze is veelte goed voor een vreemdganger als Ashley. We doen alles wat we kunnen om haarte steunen. Ze is zo lief, dit verdient ze niet.”

Zelfs Ashleys vader neemt het voor zijn ex-schoondochter op.“Niemand kan haar kwalijk nemen dat ze Ashley gedumpt heeft. Hij heeft haarvoor schut gezet. Maar ik zal hem steunen waar ik kan.”