Moeder Amy Winehouse opgelucht

Het gaat een stuk beter met zangeres Amy Winehouse. “ Ze is zeker op haar weg terug”, zegt de moeder van de verslaafde Amy. “Ze herstelt goed.”

Mevrouw Winehouse was zeer bezorgd om haar dochter, die drie wekengeleden werd opgenomen in een afkickkliniek. “Ik was hopeloos en konniets doen”, zegt ze. “Amy moet het voor Amy doen en zo is het en nietanders.”

Gelukkig kan ma Winehouse voorlopig weer opgelucht ademhalen. Tijdensde Grammy Awards was te zien dat de Rehab-zangeres er minderuitgemergeld uitzag dan een paar weken geleden. “Ze zag er goed uit”,aldus mevrouw Winehouse.

Amy was niet in levende lijve aanwezig bij de Amerikaanse awardshow,maar via een satelliet vanuit Engeland was een live optreden van de zangeres te zien. Volgenshaar moeder was het beter dat Amy niet is afgereisd naar de Grammy’s.“Het reizen en vliegen was teveel voor haar geweest”, zegt mevrouwWinehouse.

Het regende zondag beeldjes voor Amy. Ze sleept maarliefst vijf Grammy Awards in de wacht. Ze won onder meer in de categorieën ‘beste album’ en ‘beste nieuwe artiest’.