Miranda: ik hou nog steeds van Orlando

Miranda Kerr en haar ex Orlando Bloom mogen dan wel uit elkaar zijn, dat wil niet zeggen dat de liefde tussen hen ook helemaal is verdwenen. 'We houden nog steeds heel veel van elkaar', vertelt het topmodel aan Mirror.

'We doen ons best om elkaar zo veel en zo goed mogelijk te steunen', vervolgt Kerr. Het is geen makkelijke beslissing geweest voor het stel. 'Het is voor ieder stel moeilijk, of je nou bekend bent of niet.' Toch hebben ze geprobeerd er het beste van te maken. 'Het was belangrijk voor ons om onze vriendschap te behouden en we wilden liefhebbende ouders voor ons zoontje Flynn blijven. Dus we zijn in alle eerlijkheid met elkaar omgegaan.' Het zoontje van Miranda en Orlando is twee jaar oud.

In oktober maakten de twee bekend na een huwelijk van zes jaar uit elkaar te gaan. Na deze aankondiging werden de acteur (36) en het model (30) nog regelmatig in elkaars gezelschap gezien. Miranda en Orlando begonnen in 2007 met daten, in juni 2010 maakten ze hun verloving bekend en een maand later trouwden ze.