×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Mini-Me opgenomen wegens alcoholverslaving

6.04.2017 -

De Amerikaanse dwergacteur Verne Troyer (48) lijdt aan een alcoholverslaving. De kleine acteur en stuntman, vooral bekend van zijn rol als Mini-Me in de Austin Powers-films, ligt daarom in een ziekenhuis in de San Fernando Valley in Californiƫ.


Verne vertelt dat hij sinds een week een behandeling krijgt tegen alcoholmisbruik. TMZ trekt dat in twijfel en heeft van bronnen gehoord dat de acteur er al veel langer ligt. Verne verwacht dat hij eind deze week naar een afkickkliniek kan voor verdere hulp.

De kleine Amerikaan worstelt al jaren met alcoholproblemen en is meermalen opgenomen in een afkickkliniek. In 2002 overleefde hij een alcoholvergiftiging.