×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Miljuschka Witzenhausen eert haar moeder Astrid Holleeder

Miljuschka Witzenhausen eert haar moeder Astrid Holleeder
29.11.2018 -

Miljuschka Witzenhausen heeft vandaag haar moeder Astrid Holleeder in het zonnetje gezet middels een prachtige post op Instagram.


De actrice plaatste een mooie foto op Instagram, waarop zij over een pad in het zand loopt terwijl haar moeder achter haar loopt en zo buiten beeld blijft. Daarbij schrijft ze: 'Liefhebben is een groot goed. Ik denk dat je om lief te hebben vanuit thuis het gevoel moet krijgen goed genoeg te zijn en het waard moet voelen om liefde te ontvangen en te geven. Mijn moeder heeft dit gedaan. Het is haar gelukt om binnen vrij lastige omstandigheden mij veilig te laten voelen, zelfvertrouwen te geven en onder haar liefdevolle toezicht mijn vleugels uit te laten slaan.'

Miljuschka noemt haar moeder haar rots in de branding en is dankbaar voor het feit dathaar moeder haar altijd rugdekking geeft terwijl zij haar levenspad beloopt. Ook is ze enorm trots op het feit dat Astrid het boek Judas heeft uitgebracht: 'Door haar dappere daden en boek is ze inmiddels een beetje van heel Nederland. Iedereen heeft een mening over haar, de vrouw die boven alles mijn moeder is. Soms wens ik dan dat in de meningsvorming een beetje het oogpunt liefhebben word meegenomen.'

De atrice vind het lastig dat het heel makkelijk is om online iets te zeggen: 'Je bent anoniem onzichtbaar maar kan wel een riolering van woorden over iemand uitstorten. Ik weet dat dit iedereen overkomt de laatste tijd in meerdere of mindere mate.' Ze vraagt daarom haar volgers om een foto te delen van degene die zij lief hebben. Zodat de online wereld een iets mooier en positiever plekje wordt. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Miljuschka (@miljuschka) op