Miljonair magneten

300 miljoen euro, zoveel zou de vriend van Gigi Ravelli waard zijn. Gigi’s Roger Hodenius staat met dat enorme bedrag al jaren in de Quote 500. Sinds Gigi Roger ontmoet heeft in het Conservatorium Hotel is de ex-soapie van de radar verdwenen. De beursmiljonair zou zeer mediaschuw zijn en zijn vriendin liever uit de publiciteit houden…

Roger Hodenius en Gigi Ravelli ontmoetten elkaar in het Conservatorium Hotel, waar hij tijdelijk verbleef. Inmiddels woont het stel aan de Amsterdamse Prinsengracht. Het stulpje heeft Roger voor een ‘kleine’ twee miljoen euro gekocht. Uit gegevens van het Kadaster blijkt dat Roger 4/5 deel eigenaar is en Gigi 1/5 op haar eigen naam heeft staan. Op het huis rust geen hypotheek, want dat heb je niet nodig met zo een bankrekening als Roger.

Huis Gigi Ravelli en Roger HodeniusHet huis van Gigi en Roger aan de Amsterdamse Prinsengracht.

Gigi, bekend van haar rol als Lorena Gonzalez in GTST, liet zich op eigen verzoek uit de soap schrijven. Sindsdien wordt ze nog maar weinig gespot op showbizzfeestjes. Rogers rijkdom zou de reden zijn waarom hij niet wil dat Gigi in de media verschijnt. Dus geen GTST, CampingLife of andere tv-klussen meer voor de blondine. Gigi betaalt een hoge tol voor de liefde, namelijk haar carrière, maar krijgt er wel miljoenen euro’s voor terug.
Onlangs gingen de geruchten rond dat de voormalige actrice in blijde verwachting zou zijn. Gigi ontkende deze roddel onlangs zelf.  ‘Nee, ik ben niet zwanger. Ik zal beter op mijn eten letten’, grapte ze. In de tussentijd geniet Gigi, in stilte, samen met Roger van het goede leven.

 

Lieke van Lexmond en Bas van Veggel
Na Jurriaan Oerlemans en Jeroen Kool scoorde Lieke van Lexmond opnieuw een rijke vriend. Vastgoedhandelaar Bas van Veggel is sinds 2013 de gelukkige man. Zijn vader, Hans van Veggel, is de voormalig eigenaar van Multi Vastgoed en met een vermogen van 300 miljoen euro goed voor de 55e plek in de Quote 500. Papa Van Veggel heeft zijn zaakjes goed op orde, maar met het vermogen van zijn zoon zou het minder goed gesteld zijn. Zo zou Bas weliswaar blut zijn. Hij stond een tijdje aan het roer van zijn eigen vastgoedfirma COD, maar het bedrijf werd in 2013 verkocht toen de familie verwikkeld was in een flinke fraudezaak. Achteraf blijkt dat het succes van COD tegenviel. Zonder het verstrekte startkrediet (door vaderlief) van 1 miljoen lijkt COD niet te hebben gedaan. Verklaart ook gelijk de verkoopsom van 842.500 euro die Bas kreeg voor de firma. Niet slecht, maar eigenlijk een fooitje als je weet wat Lieke en Bas betaalden voor hun herenhuis in Amsterdam Oud-Zuid. De achtertuin van het riante optrekje is het Vondelpark. De prijs van hun liefdesstulpje? Maar liefs 1.625.000 euro, allemaal betaald uit eigen zak. Ze zijn beiden voor de helft eigenaar.

Het huis van Lieke en Bas in Amsterdam Oud-Zuid

September vorig jaar beviel Lieke van hun zoontje Vik Barthélemy. En hoewel Lieke er een rijke schoonfamilie bij heeft, vindt de presentatrice het belangrijk om onafhankelijk te blijven.  ‘Het is fijn om meteen een paar mooie schoenen te kunnen kopen als mijn oog erop valt zonder te hoeven overleggen. Of dat als ik iets voor mijn man koop, het ook echt een cadeau van mij is en ik het niet indirect van zijn centen haal. Naar Vik toe vind ik het ook een goede boodschap: mama doet dingen die ze leuk vindt. Maar nooit ten koste van hem’, aldus Lieke.

 

Miranda Kerr en Evan Spiegel
Een miljonair is niet goed genoeg voor Miranda Kerr, want het model strikt ópnieuw een miljardair. Nu datet ze namelijk Snapchat-bedenker Evan Spiegel. Het is dik aan tussen Miranda (32) en de zeven jaar jongere Evan. De geruchten dat het model Amerika’s jongste miljardair date gingen al een tijdje rond. Nadat de twee knuffelend gespot werden op de luchthaven van LA, op weg naar Parijs, is het koppel officieel en is Evan dus de tweede miljardair met wie Miranda samen is sinds de breuk met Orlando Bloom in oktober 2013. ‘Dit is mijn moment om lekker te ontdekken en lol te hebben. Ik ben aan het daten and I’m loving it’, zegt Miranda tegen het blad GQ.
Evan bedacht op Stanford University de app Snapchat en is daardoor inmiddels 2,1 miljard waard. De Snapchatter lijkt in Miranda degene te vinden met wie hij zijn rijkdom wil delen. Zo werd hij een paar weken geleden gefotografeerd bij de aanschaf van een kinderzitje voor in zijn auto. Er van uitgaande dat het bedoeld is voor Miranda’s zoontje Flynn (4).
Insiders beweren dat Miranda niet minder dan tien miljardairs heeft afgewezen. Voor een paar maanden ging het model met James Packer, die nu datet met Mariah Carey, één van de rijkste mannen van Australië.

 

Mariah Carey en James Packer                   

Mariah Carey mag zichzelf ook gelukkig prijzen met een miljardair, namelijk de Australische James Packer en dus de ex van Miranda Kerr. Mariah en James werden gespot in Italië, waar ze samen vakantie vierden op de jacht van miljardair. James zou al maandenlang achter Mariah aanzitten, met succes blijkt nu.
Volgens Forbes is James zo een 4,6 miljard dollar waard en is daarmee de vierde rijkste man van Australië. Zelf heeft James weinig moeite hoeven te doen om de centen bij elkaar te krijgen, want de Australiër is namelijk rijk geboren. Het familiebedrijf, Cosolidated Press Holdings Limited, heeft hij geërfd nadat zijn vader Kerry Packer in 2005 overleed.
Mariah zette vorig jaar een punt achter haar zesjarige huwelijk met Nick Cannon. Samen hebben ze een tweeling Moroccan en Monroe (4). Hoewel Nick eerder heeft gezegd een hereniging niet uit te sluiten, is Mariah al duidelijk over hem heen en vult James de plek naast Mariah’s zijde (financieel) meer dan goed genoeg in.

 

Paris Hilton en Thomas Grossparis hilton thomas gross
Hoewel Paris Hilton zelf over een aardige bankrekening beschikt, betekent dat niet dat ze geen rijke vriend wil. Paris’ nieuwe vriend Thomas Gross is namelijk goed voor zo’n 200 miljoen dollar. De 39-jarige miljonair komt oorspronkelijk uit Australië, maar woont in Zurich, Zwitserland. De twee hebben elkaar ontmoet bij het Cannes Festival in mei. Thomas verkocht zijn bedrijf RunningBall in 2013 voor 153 miljoen dollar. Hij is nog steeds grotendeels eigenaar van het wereldwijde sportmediabedrijf waarvan de oorsprong in het Verenigd Koninkrijk ligt. Momenteel is hij werkzaam als IT project manager bij Swiss International Airlines.  
Paris is tot over haar oren verliefd op Thomas. De erfgename zegt zelf, na twee manden samen te zijn, dat de twee soulmates zijn. De romance van het koppel is met een goede start begonnen: jetskiën aan de kust van Spanje en vliegen naar Cabo, Mexico. Met het netwerk wat de twee samen hebben, zullen er vast meer tripjes op de planning staan.