×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Miljoen bezoekers voor Gooische Vrouwen

28.12.2014 -

De komedie Gooische vrouwen 2 heeft zaterdag de magische grens van een miljoen bezoekers gepasseerd. Daarom is regisseur Will Koopman bekroond met een Diamanten Film. Dat heeft het Nederlands Film Festival zondag bekendgemaakt.


Het is de zesde maal sinds 2006 dat een Nederlandse productie meer dan een miljoen bezoekers trekt. Eerder ging de award naar Zwartboek, Alles is liefde, Komt een vrouw bij de dokter, New Kids Turbo en Gooische vrouwen 1.

Eerder verbrak Gooische vrouwen 2, die toont hoe het verder gaat met de vriendinnen Cheryl, Claire, Anouk en Roelien, al de records voor beste openingsdag en openingsweekend. Het gaat sowieso goed met de Nederlandse films deze kerstvakantie. Ook Mees Kees op de planken en Wiplala trekken momenteel veel volle zalen.