×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Miley Cyrus wilde in therapie om huwelijk te redden’

‘Miley Cyrus wilde in therapie om huwelijk te redden’
13.08.2019 -

De breuk tussen Miley Cyrus en Liam Hemsworth is niet over een nacht ijs gegaan, hoewel die indruk wel wordt gewekt na slechts een klein jaar huwelijk. Volgens bronnen heeft de zangeres 'er keihard voor gevochten om het dit keer te laten slagen'.


‘Ze nam haar toewijding tot het huwelijk heel serieus en vond het geweldig om getrouwd te zijn. Miley wilde in therapie gaan om hun huwelijk te repareren, ze wilde niets liever dan een gezonde, goede relatie hebben,’ vertelt een bron, die eveneens meldde dat de twee al een paar maanden uit elkaar waren voordat de breuk officieel naar buiten werd gebracht, aan People.

Hemsworth verblijft momenteel in Australiƫ om de stukgelopen relatie te verwerken, terwijl Miley in Italiƫ op vakantie is met Kaitlynn Carter, de ex van realityster Brody Jenner.