Miley Cyrus stelt ziek meisje teleur

Miley Cyrus heeft een ziek meisje dat haar dolgraag wilde ontmoeten teleurgesteld. Het was een van de laatste wensen van de 7-jarige Miley Hodge, maar toen de ontmoeting eenmaal plaatsvond in een opnamestudio zou de zangeres meer oog hebben gehad voor andere dingen dan voor het meisje.

De vader van het meisje wil er niet teveel over loslaten. Ze zijn 'dankbaar' voor de ontmoeting. "Mijn dochter heeft een van haar idolen ontmoet", vertelt hij.
Het meisje mocht van de Make A Wish Foundation een wens doen en zeggen welke celebrity ze graag wilde ontmoeten. Eigenlijk was Justin Bieber haar eerste keus, maar omdat dit niet mogelijk was, koos ze voor Miley. Maar nu dit een beetje tegenviel, is het meisje vastbeloten om de zanger te ontmoeten. "Ze is helemaal gek van Justin en zijn muziek. En dat hij altijd zegt dat je je dromen niet op moet geven. Haar droom is om hem te ontmoeten, alleen heeft ze daar niet veel tijd meer voor", vertelt een lid van de familie aan RadarOnline..
De ouders van Miley hebben via Facebook en Twitter al geprobeerd de aandacht te trekken van Bieber. Celebrities als Diddy, Tara Reid en Kelly Osbourne pikten het al wel op en stuurden het door naar Justin. Het is nu afwachten of het meisjesidool overstag gaat.