Miley Cyrus rockt op Times Square

Miley Cyrus heeft afgelopen nacht Times Square op stelten gezet. De zangeres klaagde voor het optreden nog over een hoestje, maar toen het erop aankwam, gaf ze weer een opvallend optreden.

Vlak voor de grote show op oudejaarsavond zag het er niet goed uit voor Miley. De temperatuur in New York lag onder het vriespunt en Cyrus voelde zich ook niet erg fit. ''Deze hoest/verkoudheid is geen goede combinatie. Blijf voor me bidden. Als ik het niet haal vanavond, neem ik even een kleine pauze'', twitterde de zangeres.

Maar Miley klom in een witte bontjas en gouden glitterbroek toch het podium op. Ze bracht eerst Get It Right ten gehore, maar het publiek ging los toen Cyrus haar hit Wrecking Ball inzette. Half Times Square begon uit volle borst mee te zingen, bijna iedereen kende de volledige tekst. ''De kracht van het gebed is verbazingwekkend'', aldus Miley na afloop van de show.

Cyrus vertelde nog aan host Ryan Seacrest dat 'dit de meeste kleren zijn' die ze in heel 2013 aanhad. Blijkbaar kusten de twee elkaar ook nog tijdens de jaarwisseling. ''Ze hebben onze nieuwjaarskus gemist @RyanSeacrest'', twitterde Miley.