×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Miley Cyrus krijgt grote ring voor verjaardag van verloofde Liam Hemsworth

23.11.2016 -

Miley Cyrus is jarig! De zangeres is vandaag 24 jaar geworden en dan wordt ze natuurlijk overladen met felicitaties en cadeaus. Van haar verloofde Liam Hemsworth kreeg ze een wel heel bijzonder, en goed bij Miley passend, cadeau.


Vol blijdschap showt ze het presentje op Instagram. Een grote, gouden ring met regenboogsteentjes erin. Miley is gek op regenbogen en op eenhoorns. Daarom heeft Liam de verpakking versiert met een grote eenhoorn. 

'Kijk naar die regenboooooooog steen! Je weet altijd hoe je mijn vieze, kleine kindervingertjes moet laten schitteren! (p.s. let vooral ook op de prachtige verpakking!)', schrijft de dolblije Miley bij foto's van haar cadeau. Ze kreeg ook bloemen en balonnen van haar verloofde. 

Ook Liam deelt een kiekje van zijn vriendinnetje. 'De mooiste verjaardag voor mijn favoriete kleine engel', schrijft hij. Wat een liefde!

 

Best bday evaaaaaa!!!!!!! Thank you my loooooove

Een foto die is geplaatst door Miley Cyrus (@mileycyrus) op

 

Happiest birthday to my favorite little angel!

Een foto die is geplaatst door Liam Hemsworth (@liamhemsworth) op