Miley Cyrus keek neer op Jennifer Lawrence

Dat Jennifer Lawrence na de Oscar-uitreiking te diep in het glaasje had gekeken was al duidelijk, maar de Amerikaanse actrice heeft nu haar hele verhaal uit de doeken gedaan. "Ik heb overal gekotst", onthult ze in het tv-programma Late Night With Seth Meyers.

"Ik was nog nooit uitgegaan na bijvoorbeeld de Golden Globes of Oscars. Tegen die tijd ben ik de mensen zat, maar dit keer dacht ik: ik ga op stap", blikt de 23-jarige terug op de afterparty. "En ik heb overal gekotst."

"Er is zo'n groot, chic feest, het feest van Guy Oseary en Madonna. Als je een uitnodiging krijgt, ben je superbelangrijk", aldus de The Hunger Games-ster. "En ik heb overgegeven op zijn veranda." De oscarwinnares geeft toe dat nota bene Miley Cyrus haar opriep te dimmen. "Ik voelde me zo slecht en zag achter me hoe Miley Cyrus naar me keek, zo van 'raap jezelf bij elkaar'."

De belangrijke filmprijzen werden begin maart uitgereikt. Jennifer was genomineerd voor haar rol in American Hustle, maar de prijs ging uiteindelijk aan haar neus voorbij. Lupita Nyong'o mocht het beeldje wel mee naar huis nemen, voor haar aandeel in het slavenepos 12 Years A Slave.