Miley Cyrus: Ik wil kinderen slaan

Miley Cyrus baarde opzien door naakt op de cover te staan van W Magazine. In het bijbehorende interview doet ze dat opnieuw met een paar opmerkelijke uitspraken.

Het tijdschrift sprak de zangeres over verschillende thema's, waaronder jonge fans. Miley begon haar carrière als Hannah Montana voor het Disney Channel, maar met die periode lijkt ze definitief gebroken te hebben. "Ik hou niet van kinderen. Ze zijn ontzettend gemeen. Soms hoor ik ze praten met hun ouders en dan zou ik het liefst zelf ingrijpen en ze slaan. Als ze tegen mij zouden zeggen: mam, weet je niet eens hoe je een iPhone gebruikt? Dan had ik ze gezegd dat ik vroeger nooit een telefoon, tv, of computer gekregen had als ik zo tegen mijn moeder had gepraat. Ja, kinderen zijn gemeen."

In het interview vertelt Miley ook over Thanksgiving met haar familie, dat eindigde in een gevecht tussen haar broers. "Mijn oudste broer is geobsedeerd door bepaalde documentaires. Hij denkt dat de regering het bestaan van aliens achterhoudt. Mijn jongste broer ging vervolgens door het lint."

Over haar provocatieve dansbewegingen tijdens optredens zegt ze: "Wanneer mijn achtergronddanseres naar mijn borsten grijpt hebben we lol. Het is niet vernederend." Ook over haar imago als liefhebber van drugs maakt Miley zich niet al te druk. "Ik hou er gewoon van om stoned te worden."