×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Miley Cyrus: Hannah Montana moeilijke periode

30.10.2017 -

Miley Cyrus had het moeilijk in de periode dat ze meewerkte aan Hannah Montana. Dat zei de zangeres in een tv-interview op CBS. Ze vertelde wel fijne herinneringen te hebben aan de show, waarin ze tussen 2006 en 2011 speelde.


'Ik vond het wel geweldig om deel uit te maken van de wereld van Disney', zegt de inmiddels 24-jarige zangeres. Hoewel Miley goede herinneringen aan Hannah Montana bewaart, heeft ze soms toch het gevoel dat de periode een grote weerslag heeft gehad op de manier waarop ze zich heeft ontwikkeld. 'Het was heus wel een leuke tijd, maar ik vond het zwaar om de juiste balans in mijn leven te vinden'.

Volgens de zangeres werd het nog moeilijker toen ze op tournee ging. 'Ik was niet alleen mezelf, maar ook Hannah Montana'. Daar ging het fout, beseft ze zich. Miley ziet dat als een van de dingen waardoor ze als volwassene qua gedrag wel eens uit de bocht vloog.