Miley Cyrus date met de ex van Liv Tyler

Heeft Miley Cyrus kort na het verbreken van de verloving met Liam Hemsworth alweer een nieuwe liefde gevonden? Het lijkt er wel op. Het gerucht gaat namelijk dat Miley een setje vormt met Theo Wenner, de ex van actrice Liv Tyler.

Na de uitzending van Saturday Night Live, waarin de zangeres te gast was, werd er in New York een feestje voor haar gegeven. In de vroege uurtjes verliet Miley het feest om Wenner te ontmoeten, weet een bron te melden aan RadarOnline. Behalve de ex van Tyler is Wenner de zoon van Jan Wenner, eigenaar van het blad Rolling Stone. Ook is hij fotograaf. Hij fotografeerde Miley naakt voor de cover van Rolling Stone.

"Miley zat op het feestje de hele tijd te sms'en met Theo", zei de ooggetuige. "Rond 3 uur 's nachts ging ze na een sms van hem ineens weg, haar vrienden achterlatend." Met haar bodyguard reed Miley vervolgens door de stad, achtervolgd door de paparazzi. Met hulp van een tweede auto lukte het haar de fotografen af te schudden, waarna ze de rest van de nacht bij Wenner doorgebracht zou hebben. 

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen