‘Mijn nacht met Justin’

Het Braziliaanse meisje dat vorige week een filmpje van een slapende Justin Bieber op YouTube zette, heeft een boekje opengedaan over haar nacht met de popster.

In het interview met Globo TV-programma Fantastico wil Tatiana Neves Barbosa niet zeggen of de twee seks hebben gehad. Op de vraag of ze hebben gezoend, zegt de Braziliaanse: ''Wat denk je, als ik in zijn slaapkamer heb geslapen, alleen hij en ik?''

Tatiana vervolgt: ''Hij belde me op en nodigde me uit. Hij vroeg of ik naar zijn huis wilde komen om te feesten.'' De brunette ging op de uitnodiging in en eenmaal bij de villa in Rio de Janeiro ging het stel direct naar de slaapkamer van Bieber, zo zegt ze.

Justin ontkent ondertussen dat er iets is gebeurd. Na een concert zou het 19-jarige popidool een afterparty hebben gegeven waar hij zo'n 50 mensen voor had uitgenodigd. Tijdens het feestje voelde Bieber zich zo moe dat hij even op de bank ging liggen en in slaap viel. Justin zou Tatiana niet kennen en het eng vinden dat ze hem heeft gefilmd terwijl hij sliep.