Micky Hoogendijk gelooft nog maar in één man!

Op liefdesgebied lijkt Micky Hoogendijk weinig bespaard te blijven. Na haar bijna fataal afgelopen huwelijk met kunstenaar Rob Scholte en het verlies van twee baby’s, liepen al haar relaties met mannen uit op een fiasco. Alleen societymakelaar Sander Wiegers lijkt haar nog gelukkig te maken. Ze zijn onafscheidelijk, behalve dan in bed.  

Actrice en zakenvrouw Micky Hoogendijk (37) had kort geleden nog een romance met zakenman Gerald (39), maar ook deze relatie liep onlangs op de klippen. ’Mijn relatie met Gerald is helaas uit. Een tijdje alweer. Het ging niet. Die verdomde liefde ook altijd”, vertelt ze.

De laatste tijd wordt Micky echter steeds vaker met Sander Wiegers gesignaleerd, een bekende makelaar uit Amsterdam. Er is geen feest van betekenis waar Sander niet is geweest. Deze society- annex tv-makelaar, onder meer bekend van televisieprogramma Het Blok, is een graag geziene gast in de internationale jetsetwereld, iets wat hij met Micky Hoogendijk deelt. Ze is gek op hem. “Sander en ik zijn al tien jaar héle goede vrienden. Hij vervult bij mij eigenlijk de rol van een man in mijn leven”, vertelt ze vertederd. “Hij is één van de beste makelaars van ons land. En hij is homo. Vandaar ook dat wij samen zo’n intens diepe band kunnen hebben. We delen namelijk alles samen, behalve de seks.”

Lees het hele artikel in de Weekend van deze week.