×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Mick Jagger’s 52 jaar jongere vriendin

31.10.2017 -

Dat Mick Jagger wel van het vrouwelijke schoon houdt, dat is geen geheim. De zanger werd tien maanden geleden nog voor de achtste keer vader, en heeft nu alweer een nieuwe vriendin. De 'gelukkige' is de 22-jarige Noor Alfallah.


Mick Jagger heeft de moeder van zijn pasgeboren dochtertje Deveraux, de 31-jarige ballerina Melanie Hamrick, aan de kant geschoven voor zijn nieuwe vriendin. Volgens intimi is Jagger maar wat gelukkig: 'Mick heeft natuurlijk nog steeds zijn charmes, maar zelfs de andere leden van de band waren verbaasd dat zo'n jonge, knappe vrouw voor hem gevallen is. Ze zijn allebei single en leken gewoon heel veel lol te hebben die avond. Mick straalde van oor tot oor en had weer die bekende twinkeling in zijn ogen'.

De zanger werd gespot met de beelschone dame toen zij zijn concert bezocht in Parijs. Ook werden ze samen gezien in het exclusieve restaurant Caviar Kaspia én zouden ze samen de nacht hebben doorgebracht in zijn Parijse hotelkamer. 

Mick Jagger heeft inmiddels acht kinderen van vier verschillende vrouwen. Zijn oudste, Karis Hunt Jagger is inmiddels 46, zijn jongste is dus tien maanden.

De meest dramatische relatie was de relatie met L'wren Scott. Zij kwam plotseling te overlijden toen zij, vanwege depressies, besloot uit het leven te stappen. En dit na een relatie van dertien jaar. De Amerikaanse mode-ontwerpster werd in 2014 gevonden in haar appartement in Manhattan.