×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Mick Harren opgepakt voor wapenbezit’

30.07.2018 -

In Purmerend heeft de politie vrijdagavond een man gearresteerd voor wapenbezit. Aanleiding voor de arrestatie was volgens een politiewoordvoerster 'een incident met een vuurwapen'. Het zou daarbij gaan om zanger Mick Harren.


De politiewoordvoerster kan omwille van de privacy van de verdachte niet bevestigen dat het om Mick Harren gaat. Wel zegt ze dat het incident van vrijdagavond plaatshad in een horecagelegenheid aan de Koemarkt in Purmerend en dat de verdachte nog vast zit.

Volgens een landelijke ochtendkrant zou de zanger daar zijn voormalige stiefzoon, de zoon van zijn ex-vrouw Pascalle, in de horecazaak met een pistool hebben bedreigd. Mick en Pascalle gingen in 2014 uit elkaar. De stiefzoon zou de zanger vrijdagavond hebben gevraagd zijn moeder met rust te laten. Hoogstwaarschijnlijk wordt Harren maandag voorgeleid aan de rechter-commissaris die een besluit zal moeten nemen over de verlenging van zijn voorarrest met veertien dagen.