×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Michiel Veenstra neemt afscheid en trekt deur dicht bij 3FM

Michiel Veenstra neemt afscheid en trekt deur dicht bij 3FM
12.10.2018 -

Michiel Veenstra heeft vrijdag afscheid genomen van 3FM, waar hij ruim dertien jaar radioprogramma's presenteerde. De 3FM-veteraan presenteerde zijn laatste uitzending in een tot ballenbak omgetoverde radiostudio.


Omringd door collega's en oud-collega's, onder wie Gerard Ekdom, sprak Michiel zijn laatste woorden. 'Vandaag eindigt na dertien jaar en een halve maand mijn relatie met 3FM', zei Michiel. 'Het waren prachtige jaren. Er is zoveel gebeurd, dat een opsomming kansloos is.'

Michiel memoreerde zijn uitzendingen die hij mocht maken in de Verenigde Staten, vanuit Disneyland, op de Noordpool en in het Glazen Huis. 'Het was mij een grote eer dat ik bij je thuis mocht komen, bij je in de auto mocht zitten. Ik blijf dat doen op het nieuwe KINK. Maar dit boek sluit nu. Er opent zich een nieuw boek, nog volledig onbeschreven. Zeker is dat de muziek de leidraad blijft. Ik ben er klaar voor.'

Michiel sloot zijn 3FM-carrière af met het nummer Let it Happen van Tame Impala. De 42-jarige radiomaker wordt vanaf maandag opgevolgd door Jorien Renkema (27).