×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Michael van Gerwen wordt vader

5.01.2017 -

Michael van Gerwen had geweldig nieuws vandaag bij zijn inhuldiging in zijn woonplaats Vlijmen. Hij kon vertellen dat hij en zijn vrouw Daphne een kindje krijgen.


De 27-jarige kersverse wereldkampioen darts vertelde dat op het podium bij zijn inhuldiging. 'Dan hebben we misschien nog iets anders te vertellen. Want we gaan in Vlijmen nog een inwoner krijgen. Wij worden papa en mama', zei de apetrotse sporter.

'Dat had niemand verwacht hè?', grapte Mighty Mike daarna nog. Hij stond samen met zijn echtgenote op het podium bij de inhuldiging. De twee zijn in 2014 getrouwd. Michael werd vanavond ingehuldigd omdat hij afgelopen maandag wereldkampioen darts is geworden.