×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Michael van der Plas ziet nieuwe reallife soap wel zitten

2.02.2018 -

Hoewel we Samantha ‘Barbie’ de Jong de komende tijd – en waarschijnlijk voor altijd – niet meer op televisie zullen zien, is dat voor ex-man Michael niet uitgesloten.


Samantha werkt momenteel hard aan haar herstel na een zelfmoordpoging half januari. De realityster stortte na het maken van acht jaar bijna non-stop televisie in elkaar. Een camera die continue op je nek staat, is natuurlijk ook verre van ideaal.

Maar wie weet komt er toch wel een nieuwe reallife soap. Michael geeft toe nog niet klaar te zijn met de televisiewereld. Maar wie gaat de plaats van Barbie in nemen? De geruchtenmolen draait op volle toeren met één naam die wel erg vaak voorbij komt. Zo gaat het gerucht dat de zakenpartner van Michael, Bianca Meivogel, het wel zou zien zitten om de plek van zijn ex-vrouw in te nemen.

De succesvolle horecaondernemer verblijft ook deze winter weer in Oostenrijk, waar hij met Bianca après-skibar Schatzi’s heeft. In de zomermaanden wonen ze in Torremolinos en runnen ze discotheek Voom Voom. 

Het was de bedoeling dat Samantha en Michael samen dat avontuur aan zouden gaan maar Barbie kreeg zoveel heimwee dat zij met de kinderen terugkeerde naar het veilige en bekende Scheveningen. Wat volgde is een scheiding en Michael die compleet in het buitenland ging wonen, Nederland achter zich latend.

En dat is blijkbaar een goede keuze geweest, gezien ‘Mike’ het compleet naar zijn zin lijkt te hebben met zijn nieuwe levensstijl. Sterker nog, hij heeft aangegeven wel interesse te hebben in een nieuw televisieprogramma. De plek van Barbie zou dan opgevuld kunnen worden door Bianca, aldus de ondernemer: ‘Het zou geweldig zijn. Bianca en ik maken zoveel mee. Het klinkt wel leuk, Michael en Bianca gaan door. Een programma met Sam zit er niet meer in, maar ik heb wel andere ideeën die erg leuk zijn. Momenteel zijn we aan het kijken welke producent met ons in zee wil gaan. Er is al interesse, dus ik hoop dat we binnenkort weer kunnen draaien’, vertelt de ex van Barbie aan een ochtendkrant.

Samantha heeft aangegeven zich de komende tijd op haar herstel te willen richten, ver buiten de spotlight en de camera's.