×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Michael van der Plas terug voor steun Barbie

12.01.2018 -

Michael van der Plas is vrijdag halsoverkop uit het Spaanse Malaga vertrokken om zijn ex-vrouw Samantha bij te staan. Aan een ochtendkrant vertelt hij inmiddels te zijn aangekomen in Nederland.


Realityster Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, is vrijdag met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Het is onduidelijk wat er precies aan de hand is en ook Michael wil dat niet vertellen. 'Het is niet aan mij om dit naar buiten te brengen', zegt Michael.

De twee kinderen van Michael en Samantha zijn bij zijn moeder ondergebracht. 'Het gaat goed met ze', vertelt hij. 'Ik wil zo snel mogelijk naar ze toe. Voor de kinderen wil ik er gewoon zijn. Zolang ze mij nodig hebben, ben ik er voor ze. Ik ga mij nu laten inlichten in welke staat Samantha is en wat er precies allemaal is gebeurd'.