×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Michael Bublé denkt aan stoppen

Michael Bublé denkt aan stoppen
13.10.2018 -

Michael Bublé heeft in een interview laten doorschemeren dat hij misschien wil stoppen als muzikant. Sinds de ziekte van zijn zoontje Noah, bij wie in 2016 kanker werd geconstateerd, zou hij zich graag terugtrekken uit de spotlights.


De ziekte van de inmiddels vijfjarige Noah heeft enorme impact gehad op hem en zijn vrouw Luisana Lopilato. Het heeft hem doen beseffen dat er belangrijker dingen in het leven zijn dan roem. 'Mijn kijk op de wereld en het leven is veranderd', vertelt hij in een interview met Daily Mail over de tijd na de diagnose. 'Ik heb er geen zin meer in. Al dat narcisme van beroemdheden.' Bublé zegt daarom te willen stoppen met muziek maken. 'Dit is mijn laatste interview, ik ga met pensioen. Ik heb het perfecte album gemaakt en nu kan ik op het hoogtepunt stoppen.'

Met Noah gaat het inmiddels stukken beter. De afgelopen tijd werkte Bublé aan zijn, wellicht laatste, album. Love komt 16 november uit.