Mentale inzinking voor Tori Spelling

Volgens een bron heeft Tori Spelling vanwege stress een mentale inzinking gehad. Dat meldt ET Online. De politie zou naar het huis van de voormalig Beverly Hills 90210-actrice gespoed zijn, nadat er een verontrustend telefoontje binnenkwam over haar gemoedstoestand.

'Verschillende zaken hebben geleid tot deze situatie. Ze kan de druk gewoon niet langer meer aan', aldus een bron tegenover ET. 'Tori probeert de beste moeder te zijn die er is, maar met vijf kinderen en een financieel zeer slechte situatie lijdt haar huwelijk hier enorm onder'. In november 2016 werd Tori aangeklaagd door creditcardmaatschappij American Express vanwege een openstaande rekening van 80.000 euro. Eerder dat jaar had ze ook al schuldeisers achter zich aan, waarvoor ze zich toen moest beroepen op haar moeder Candy, die haar geld leende om de schulden af te lossen.

Alle zaken bij elkaar opgeteld zorgen voor een enorme druk, die ze maar moeilijk de baas is. Spelling's echtgenoot Dean McDermott verliet onlangs hun echtelijk huis, om vervolgens toch weer terug te keren. Omdat Tori hier niet op rekende, dacht ze dat hij een overvaller was, waarop de politie van Los Angeles uitrukte: 'Het kwam allemaal goed, maar dit is gewoon teveel voor haar om mee te dealen. Ze is nu ook al een poosje niet meer actief op social media vanwege alle stress. Ze zit alleen maar thuis met haar kinderen en spreekt bijna niemand meer'.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen