Placeholder

Melisa’s grote wens komt niet uit

De bruiloft staat bijna voor de deur voor Andy van der Meijde en Melisa. En dat levert behoorlijk wat stress op, zo vertellen de realitysterren.

Andy en Melisa wilden voor hun grote dag nog even relaxen en besloten lekker op vakantie in Italië te gaan. Maar het stel vond alles behalve wat ontspanning. De oud-voetballer en de kapster belandden namelijk op een Nederlandse camping. ''Dan kan je net zo goed naar de camping in Hoenderloo want je ziet geen verschil'', aldus Melisa in RTL Boulevard.

Het bekende stel kon haast de deur niet uit, omdat iedereen op de foto wilde met de sterren. De komende twee tot drie jaar wil Melisa dan ook niet meer op vakantie. ''Ik heb niets van Italië gezien'', zegt de aanstaande vrouw van Andy.

Ondanks het gebrek aan een ontspannen vakantie moeten de twee nog heel wat regelen voor hun bruiloft. Zo is er nog geen zanger gevonden. ''Ik had als klein kind al de droom dat Rene Froger This is the Moment zou zingen, maar hij kon niet!'', vertelt een teleurgestelde Melisa. ''En daar baalde ik van. Ik wil het al van kleins af aan. En dan komt 'ie gewoon niet. Een liedje man.''