Mel Gibson bedreigt ex

Er zijn weer tapes van een Mel Gibson uitgelekt. Deze keer geeft hij niet alleen toe dat hij zijn ex Oksana Grigorieva in elkaar heeft gemept, maar dreigt hij haar ook nog eens te vermoorden.

Sinds hun relatie in april op de klippen liep, zijn de twee verwikkeld in een strijd om de voogdij van hun 8 maanden oude dochtertje Lucia. Het liefst wil Oksana de acteur zo ver mogelijk uit de buurt houden. Ze beweert namelijk dat Mel losse handjes heeft en dat ze daardoor een hersenschudding heeft opgelopen. Als reactie op deze beschuldigingen claimt Mel dat Oksana hem heeft geprobeerd te chanteren. De 40-jarige Russin zou gedreigd hebben om een geluidstape uit te lekken aan de pers. Inmiddels zwerft deze tape al rond op internet, waarop een heftige ruzie tussen Mel en Oksana te horen is. De acteur scheld haar uit voor hoer en hij voorspelt dat ze binnenkort verkracht zal worden door een groep negers. Nu is er wéér een geluidstape uitgelekt, waarop te horen is dat hij toegeeft dat hij Oksana heeft geslagen. Bovendien dreigt hij haar leven te beëindigen! Luister hier naar een furieuze en dwaze Mel.

Door zijn hysterische scheldtirades is zijn carrière voorgoed voorbij en loopt Mel gegarandeerd het risico om zijn dochtertje te verliezen…