×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Mel B smoorverliefd op Beverly Hills Cop’

15.08.2017 -

Na haar scheiding van Stephen Belafonte is Mel B weer verliefd. De voormalig Spice Girl is aan het daten met een politieagent.


Volgens TMZ het om een agent gaat die werkzaam is in Beverly Hills. Dat maakt hem namelijk een 'Beverly Hills Cop', de titel van de hitfilm van haar ex, Eddie Murphy.

Bronnen melden dat de nieuwe vlam van Mel 5 à 6 dagen in de week bij haar overnacht. Een van de redenen daarvoor zou zijn dat Mel het een prettig idee vindt dat hij gewapend is, omdat ze nog altijd bang is voor ex Stephen. De zangeres vroeg in april met succes een contactverbod aan voor de vader van haar jongste dochter, maar zou vrezen dat hij zich daar niet aan houdt.