×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Mel B heeft fikse belastingschuld

8.05.2018 -

Mel B en haar ex Stephen Belafonte hebben behalve hun geruchtmakende scheiding er samen nog een pijnlijk probleem bij gekregen. De Amerikaanse fiscus heeft van het voormalig echtpaar omgerekend nog een kwart miljoen euro aan achterstallige belastingen te goed.


Vorige maand heeft de staat Californië de zaak aangekaart bij de belastingrechter. Scary Spice en haar ex moeten exact 274.863 dollar en 99 cent betalen wegens niet betaalde belasting over het jaar 2016.

En dat is niet het enige probleem. Ook in de scheidingszaak tussen de twee is het stof nog niet neergedaald, schrijft The Blast. Hoewel het stel vorige jaar officieel scheidde na een huwelijk van tien jaar, bevechten beide kemphanen elkaar nog altijd voor de rechter. Mel B beschuldigt Stephen er onder meer van dat hij de kinderen onthoofdingsvideo's toonde die gemaakt zouden zijn door terreurorganisatie IS.