×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Mel B heeft dyslexie

25.07.2018 -

Mel B heeft onlangs openlijk verteld over het feit dat ze dyslexie heeft. 'Ik had mijn hele leven al het gevoel dat mijn brein anders in elkaar zit. Ik probeerde het te verhullen, maar wist eigenlijk niet zo goed wat ik nou precies verhulde,' aldus Mel, bij wie de diagnose vorig jaar werd gesteld.


Mel vertelt in Loose Woman: 'Ik zag woorden andersom of moest een script keer op keer uit mijn hoofd leren. Soms deed ik er 5 maanden over om een hoofdstuk van een boek te lezen, maar ik begreep niet waar dat aan lag. Daarom ben ik zo gelukkig in de entertainmentwereld, waar het gaat om creativiteit als zingen, dansen en schrijven.'

Toen de Spice Girl te horen kreeg dat ze dyslectisch is, was dat een enorme opluchting voor haar. 'Ik was dus niet dom, zoals er vaak tegen me werd gezegd op school. Dat was een nachtmerrie destijds, de strijd die ik toen heb moeten leveren. Erover praten helpt me ook heel erg. Dyslexie is niets om je voor te schamen.