×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Mel B en gezin gaan in therapie’

23.03.2017 -

Mel B en haar man Stephen Belafonte gaan samen met hun kinderen in familietherapie. Dat schrijft TMZ.


De voormalig Spice Girl vroeg onlangs nog een scheiding van haar man aan, maar volgens de entertainmentwebsite is het voormalig stel gesignaleerd bij het huis van Charles Sophy, de therapeut waar Mel al jaren in behandeling is. Mel en Stephen arriveerden afzonderlijk en hun drie kinderen kwamen samen met de nanny in een derde auto aan.

Volgens bronnen van TMZ willen Mel en Stephen, die tien jaar getrouwd waren, dat de kinderen het goed maken. Ze noemen de eerste familiesessie dan ook een doorbraak in de scheiding, aangezien zo'n sessie eerder niet aan de orde was.

Mel en Stephen hebben samen een vijfjarige dochter, Madison, waarover Mel de voogdij wil delen met Stephen. Hun gezin bestond verder uit drie dochters uit eerdere huwelijken en relaties. Melanie kreeg de 17-jarige Phoenix Chi met de Nederlandse danser Jimmy Gulzar en Angel Iris (9) met Eddie Murphy. Stephen heeft nog een dochter van twaalf, Giselle.