Mel B en ex-man begraven strijdbijl

De vechtscheiding tussen Mel B en haar ex Stephen Belafonte lijkt eindelijk voorbij. Het voormalige koppel en hun advocaten hebben onder leiding van een rechter een aantal afspraken gemaakt om er een punt achter te zetten. De onderhandelingen duurden drie dagen.

Mel B en Stephen houden gezamenlijk gezag over hun zesjarige dochter Madison. Verder hebben ze afgesproken dat ze voortaan minstens 180 meter bij elkaar uit de buurt blijven, met uitzondering van speciale gelegenheden rondom hun dochter. Mel B moet verder de juridische kosten van Stephen van ruim 350.000 dollar betalen en beiden moeten als ze hun huis hebben verkocht 550.000 dollar opzij zetten voor hun openstaande belastingschulden. Ook krijgt Stephen voortaan 5.000 dollar alimentatie per maand van de voormalig Spice Girl.

Stephen is opgelucht dat nu alles is geregeld. 'Ik ben ongelooflijk blij', zegt hij tegen de Britse tabloid. 'Ik heb alles gekregen wat ik wilde. We hadden dit maanden geleden al af moeten ronden. Het is een opluchting dat het nu voorbij is.'

Mel B en Stephen zetten vorig jaar na een huwelijk van tien jaar een punt achter hun relatie. De zangeres stelde destijds dat ze jarenlang is mishandeld door haar man. Ook beweerde ze dat hij en hun nanny jarenlang een affaire hadden.