×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Mel B en ex-man begraven strijdbijl

7.08.2018 -

De vechtscheiding tussen Mel B en haar ex Stephen Belafonte lijkt eindelijk voorbij. Het voormalige koppel en hun advocaten hebben onder leiding van een rechter een aantal afspraken gemaakt om er een punt achter te zetten. De onderhandelingen duurden drie dagen.


Mel B en Stephen houden gezamenlijk gezag over hun zesjarige dochter Madison. Verder hebben ze afgesproken dat ze voortaan minstens 180 meter bij elkaar uit de buurt blijven, met uitzondering van speciale gelegenheden rondom hun dochter. Mel B moet verder de juridische kosten van Stephen van ruim 350.000 dollar betalen en beiden moeten als ze hun huis hebben verkocht 550.000 dollar opzij zetten voor hun openstaande belastingschulden. Ook krijgt Stephen voortaan 5.000 dollar alimentatie per maand van de voormalig Spice Girl.

Stephen is opgelucht dat nu alles is geregeld. 'Ik ben ongelooflijk blij', zegt hij tegen de Britse tabloid. 'Ik heb alles gekregen wat ik wilde. We hadden dit maanden geleden al af moeten ronden. Het is een opluchting dat het nu voorbij is.'

Mel B en Stephen zetten vorig jaar na een huwelijk van tien jaar een punt achter hun relatie. De zangeres stelde destijds dat ze jarenlang is mishandeld door haar man. Ook beweerde ze dat hij en hun nanny jarenlang een affaire hadden.