×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Mel B deed zelfmoordpoging

Mel B deed zelfmoordpoging
18.11.2018 -

Ex-Spice Girl Mel B onthult dat zij een zelfmoordpoging heeft gedaan tijdens de live shows van de Britse X Factor in 2014. Dat meldt The Sun. Toendertijd werd zij voor de halve finales vervangen op televisie, maar een dag later verscheen zij wel voor de finale. Haar zichtbare verwondingen werden toen toegeschreven aan een maagzweer.


Mel B, echte naam Melanie Brown, vertelt in haar autobiografie dat ze meer dan 200 pillen slikte voordat ze flauwviel en naar het ziekenhuis werd gebracht. Zelf geeft ze deels de schuld aan haar ex-man Stephen Belafonte voor het veroorzaken van haar mentale toestand. Het stel scheidde van elkaar in 2017, waarna Brown hulp zocht voor een posttraumatische stress stoornis.

Op dit moment is de zangeres druk bezig met de reünie van de Spice Girls.