×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Meghan verheugt zich op vrijgezellenfeest

14.02.2018 -

Meghan Markle kan zich naast haar voorgenomen huwelijk met de Britse prins Harry ook verheugen op haar aankomende vrijgezellenfeest. Tijdens haar koninklijke bezoek aan de Schotse hoofdstad Edinburgh dinsdag zei de Suits-actrice tegen het toegestroomde publiek dat het feest er aan zit te komen.


Tom Martin, één van de mensen in het publiek, vroeg Meghan wat ze gaat doen tijdens haar vrijgezellenfeest. 'Ze zei: ik weet het niet, maar het is wel geregeld en ik weet zeker dat het leuk gaat worden', aldus de Londenaar tegenover People. Ook Harry wist nog van niets. 'Maar ik weet zeker dat William iets van plan is', aldus Martin.

Harry en Meghan bezochten Edinburgh als onderdeel van hun tournee door het Verenigd Koninkrijk in aanloop naar hun huwelijk op 19 mei van dit jaar.