×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Meghan schenkt bossen bloemen aan zorginstelling

Meghan schenkt bossen bloemen aan zorginstelling
22.02.2019 -

Verschillende kankerpatiënten in New York hebben een beetje kunnen meegenieten van de babyshower van Meghan. De vele bloemen die de vriendinnen van de hertogin bestelden om het feestje op te fleuren eindigden bij zorginstellingen in de stad.


De roze, paarse, gele en witte bloemen werden gedoneerd aan Repeat Roses, een organisatie die bloemstukken recyclet en gebruikt om mensen in zorgcentra op te vrolijken. Voor de organisatie was het ‘een eer’ Meghans ruikers uit te mogen delen, liet de baas van Repeat Roses weten aan People. Volgens Jennifer Grove zorgden de hertogin en haar vriendinnen zo voor ‘een rimpeleffect van vriendelijkheid in de gemeenschap’.

Meghan werd de afgelopen dagen in de watten gelegd door haar vriendinnen, onder wie Amal Clooney en Serena Williams. Ook Gayle King was getuige van de babyshower en vertelde in CBS This Morning dat ze ‘nog nooit zoiets heeft gezien bij een babyshower’. ‘Ze hebben zelf de bloemen geschikt. Ze hebben iemand laten komen om uit te leggen hoe dat moet.’

Volgens Gayle was het Meghans idee om de bloemen te doneren. ‘Het spreekt gewoon voor wie ze is. Ze is erg aardig, erg gul.’