×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Meghan Markle kreeg schort cadeau

18.01.2018 -

Hoewel ze nog geen officieel lid is van de Britse koninklijke familie, heeft Meghan Markle al wel haar eerste officiële cadeau gehad.


Jaarlijks presenteert de koninklijke familie een lijst met presentjes die ze het afgelopen kalenderjaar kregen. Op de lijst van 2017 staat dat de verloofde van prins Harry een kookschort heeft gekregen. Het schort was een cadeautje van een anonieme fan uit Finland. Het schort werd een paar dagen na de aankondiging van Harry's en Meghans verloving aan prins William gegeven, die het weer aan zijn aanstaande schoonzus moest overhandigen.

De keuze voor een schort als cadeau zou naar aanleiding kunnen zijn van de manier hoe Harry zijn huwelijksaanzoek deed. Volgens Meghan ging de prins namelijk op zijn knieën toen de twee op een avond een kip aan het roosteren waren voor hun diner.

Koningin Elizabeth kreeg vorig jaar onder meer glitterballen voor in de kerstboom, een paars mandje voor haar hondjes, een vlag van het ruimtepak van astronaut Tim Peake en een gedecoreerd struisvogelei. Ook prins George en zijn zusje prinses Charlotte werden flink in de watten gelegd. Zij kregen veel speelgoed, voornamelijk tijdens hun tour door Duitsland en Polen. Spelen met hun cadeautjes kunnen ze echter niet, alle koninklijke giften gaan naar de koninklijke collectie.