×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Meghan Markle in het geheim gedoopt

8.03.2018 -

Meghan Markle is in het geheim gedoopt. Dat meldt Daily Mail op basis van bronnen. Het is een geheime, intieme dienst geweest die is voltrokken door de aartsbisschop van Canterbury, Justin Welby, die ook de trouwdienst van Harry en Meghan zal gaan leiden.


Meghan werd dinsdagavond gedoopt in het bijzijn van haar verloofde prins Harry, prins Charles en Camilla. De koningin én William en Kate waren niet bij de dienst aanwezig.

De doop is een grote stap op weg naar het huwelijk van Harry en Meghan. Het besprenkelen van het hoofd met water introduceert haar in de Anglicaanse kerk. Deze stap transformeert haar van een ‘gescheiden Amerikaanse actrice’ tot een ‘toekomstige kleindochter van koningin Elizabeth’.

Het was niet noodzakelijk dat Meghan zich bekeerde tot de Anglicaanse kerk om in de kerk te mogen trouwen, maar ze heeft eerder al aangegeven dat ze zich graag wilde bekeren en wilde laten dopen om respect te tonen voor koningin Elizabeth.