Meerdere video’s Samantha en Rolf

Samantha 'Barbie' de Jong is wederom geconfronteerd met seksueel getinte video's van haar. Deze keer is ze niet alleen te zien, de video's zijn samen met Rolf. Op Facebook bijt de blondine flink van zich af.

'Zoals iedereen al weet, gaan er filmpjes rond van mij en Rolf. Gelukkig zijn het oude filmpjes, maar ik snap niet waarom iemand mij kapot wil maken nu het eindelijk beter gaat. Dat kunnen ze niet hebben, ze zien mij liever naar de afgrond gaan. Maar bij deze, ik laat me nooit meer naar de afgrond wijzen. Ooit krijg je karma, geloof me! Dus praat en zet alles online, mij krijg je niet klein', schijft Samantha op haar Facebook.

'Ik heb het verleden achter me gelaten en heb een nieuwe start gemaakt sinds ik mijn kinderen terug heb. Het gaat nu heel goed met mij en de kinderen. Ik laat me door niemand nog kapot maken', besluit ze.

Rolf laat in een interview met Shownieuws weten, dat hij en Samantha weten wie de video('s) verspreid heeft. Het zou gaan om een 'vriendin' van haar. De twee gaan aangifte doen.